WOLF-Snoeigereedschap

WOLF-SNOEIGEREEDSCHAP
multi-star® boomschaar RC-M
Prijs: €   56,95
Deze boomschaar is zeer geschikt om hooggelegen takken te snoeien zonder gebruik te maken van een ladder. Takken tot 38 mm doorsnede kunnen door middel van een geringe krachtinspanning gesnoeid worden. Met het aambeeld en het precisie geslepen mes met anti-kleeflaag, knipt deze schaar ook na duizenden snoeibeurten nog net zo zuiver en precies als de eerste keer! Door de 3,5 voudige katrol mechanisme kunt u met weinig krachtinspanning blijven snoeien. Deze schaar is een onderdeel van het snoeiassortiment “Boomverzorging zonder ladder". Met behulp van de multi-star® vario-steel kunt u snoeien tot een hoogte van 5,70 m. vanaf de grond, zonder ladder.
multi-star® boomschaar "Vario" RC-VM
Prijs: €   67,95
kan hiermee de hoogste takken tot 40 mm doorsnede snoeien..
multi-star® tweezijdig snijdende boomschaar “Vario" RR-VM
Prijs: €   66,95
kan hiermee de hoogste takken tot 36 mm doorsnede snoeien.
Multi-star® takkenzaag "Profi" RE-PM met steel Zm 02
Prijs: €   40,95
Krachtbesparend en professioneel zagen, zelfs dikke takken in hoge bomen is dankzij het 36 cm lange zaagblad met dubbel geharde zaagtanden van de multi-star® “Profi" takkenschaar RE-PM geen enkel probleem. De geïntegreerde trekhaak aan het uiteinde van het zaagblad, voorkomt dat de zaag per ongeluk uit de snede wordt getrokken. De takkenzaag wordt geleverd inclusief handsteel, zodat u alle zaagkarweitjes snel en gemakkelijk kunt uitvoeren. Ook de Vario stelen zijn zeer geschikt voor deze takkenzaag, hiermee kunt u zagen tot op een hoogte van 5,70 m.
 
multi-star® fruitplukker „Vario“ RG-M
Prijs: €   22,95
De multi-star® fruitplukker „Vario“ RG-Mverlicht het plukken van fruit doordat u de fruitplukker variabel kunt instellen. Met het geïntegreerde snijmesje plukt u de vruchten van het steeltje. Met haar ca. 13 cm doorsnede en ruime vangzak is het op een eenvoudige manier mogelijk in één keer een ruime hoeveelheid van de oogst binnen te halen. De fruitplukker is ideaal voor het plukken van vruchten op grote hoogte; de fruitplukker is een onderdeel van het snoeiassortiment “Boomverzorging zonder ladder". Met behulp van de multi-star® vario-steel kunt u oogsten tot een hoogte van 5,70 m. vanaf de grond, zonder ladder.
multi-star® katrol ZS-M
Prijs: €   44,95
Het unieke principe van de multi-star® katrol ZS-M zorgt ervoor dat u op een comfortabele manier kunt snoeien in hoge bomen. Doordat de katrol is uitgerust met een zelfspannende trektechniek blijft het touw altijd strak gespannen. Geen wegglijden, geen verward raken in takken en geen verontreiniging meer. Het brede, standvastige stootkussen en de professionele trekgreep voor een snelle werking, verhogen het werkcomfort beduidend. De katrol is te gebruiken op de WOLF-Garten multi-star® Vario stelen.
Klapzaag RE-K
Prijs: €   30,95
Het hardverchroomde, 16 cm lange zaagblad, maakt met de speciale trektanden gegarandeerd een zuivere snede zonder grote krachtinspanning. Deze klapzaag is ook geschikt voor het zagen van de dikkere, hardere takken. Het zaagblad is zowel in gesloten als uitgeklapte stand veilig vergrendeld. De klapzaag staat bekend als praktische, handige en zekere hulp in de tuin. Het zaagblad is vervangbaar.
Zaag RE-FK
Prijs: €   44,95
Veilig dragen aan uw riem voor gebruik op de ladder
Takhaak RT-M
Prijs: €   14,50
Verwijder losse takken in bomen moeiteloos

 

 

Papegaaienbek aluminium snoeischaar »Professional« RR 5000

Prijs: €   44,95
Deze professionele snoeischaar RR 5000 is speciaal ontwikkeld voor probleemloos precisiewerk. De schaar is uitgevoerd in hoogwaardig aluminium voor extra licht snoeien. De ideale positie van de snijkop (onder een hoek van 30º) op de ergonomisch gevormde handgrepen, zorgt voor een ideale houding tijdens het snoeien en voorkomt overstrekking van de hand en overbelasting van uw gewrichten! Bij de »Professional« snoeischaar is de veer geïntegreerd in de snijkop; doordat deze wordt beschermd komt er nooit meer vuil tussen en raakt de veer nooit meer verloren. De precisiegeslepen messen met anti-kleeflaag zijn vervangbaar. Van deze snoeischaar RR 5000 is ook een cadeauverpakking verkrijgbaar.
 
Papegaaienbek snoeischaren RS 4000 PP
Prijs: €   24,95
De snoeischaar RS 4000 »Premium Plus« met veredelde zinken - onder druk gegoten – aambeeld, beschikt over een snijkop die onder een hoek van 30° is geplaatst. Daarbij komen de twee anti-slip softinzetten in boven- en ondergreep voor gerichte krachtverdeling van de handpalm en ergonomisch werken door de geleiding voor de vinger aan de onderkant. De instelbare messenspanning, de precies geslepen en van hostaflon antikleef laag voorziene messen zorgen voor oneindig lang snoeien.
 
Papegaaienbek snoeischaren RS 2500
Prijs: €   20,95
Om snel en eenvoudig alle snoeiwerkzaamheden te kunnen voltooien, is de snoeischaar RS 2500 »Comfort Plus«- met krachtig aambeeld voor moeiteloos snoeien ontwikkeld. Een bijzonder pluspunt is dat de snijkop in een hoek van 30° is geplaatst en zo het onaangename overstrekken van de pols verhinderd. De messen zijn speciaal geslepen en voorzien van een hostaflon antikleef laag waardoor hij blijvend ingezet zal kunnen worden. De anti-slip softinzet aan de bovenkant verhinderd dat uw hand weg kan glijden en verdeeld de kracht op de juiste manier.
 
Papegaaienbek snoeischaren RR 1500
Prijs: €   15,50
Kamerplanten, lavendel op het terras en de Lilacboom in de voortuin moeten gesnoeid worden, om altijd weer vreugde te schenken. Daarvoor is de snoeischaar met papegaaibek »Basic Plus« ideaal. De tweecomponenten-grip met de anti-slip softinzet aan de bovenkant verhinderd dat uw hand weg kan glijden en verdeeld de kracht op de juiste manier. Dit model snoeit zo goed en bijna alles wat deze plantenvriend tegen komt en maakt zich zo al snel onvervangbaar.
Aambeeld snoeischaar RS-EN
Prijs: €   13,50
Met deze handige, robuuste aambeeld snoeischaar RS-EN met een scherp mes met anti-kleeflaag en een glansverzinkte mesverbinding met het sterke aambeeld, kunt u licht snoeien. Dankzij de stabiele schaarvergrendeling kunt u de schaar veilig bewaren. Door de aambeeld snijtechniek is de schaar speciaal geschikt voor de hardere houtsoorten.
Tuinschaar RA-X
Prijs: €   18,50
Heggenschaar HS-G met hefboomoverbrenging
Prijs: €   49,95
De HS-G heggenschaar van WOLF-Garten is uitgerust met een hefboomoverbrenging. Hierdoor is 40% minder krachtsinspanning nodig dan bij normale heggenscharen om dezelfde, dikke takken te snoeien. De schaar heeft gebogen, dubbelgeslepen messen welke zorgen voor extra grip op de tak. De hostaflon anti-kleeflaag op de messen zorgt ervoor dat het snoeiafval niet aan de messen blijft plakken.
Heggenschaar »Special« HS-TL
Prijs: €   38,95
Heggenschaar HS-W met golfsnede
Prijs: €   32,95
Telescopische aluminium heggenschaar HS-TA
Prijs: €   56,95
De telescopische, aluminium heggenschaar HS-TA heeft in lengte verstelbare, ovale, aluminium hefboomarmen. Door een goede reikwijdte voor hoge heggen is dus geen ladder meer nodig. Ook kunnen de lage takken onderin de heg worden gesnoeid, zonder bukken! Het snoeiafval glijdt niet weg door afgeronde messen met antikleef laag, waaraan geen blaadje blijft plakken. Snoeien wordt extra comfortabel dankzij de lichtgewicht stabiele snijkop.
Buxusschaar HS-B
Prijs: €   27,95
De buxusschaar HS-B van WOLF-Garten is speciaal ontwikkeld voor de snoei van Buxus en andere vormstruiken.
Grasschaar »Professional« Ri-GC
Prijs: €   35,50
De grasschaar Ri-GC maakt het knippen van graskanten en gras op moeilijk bereikbare plaatsen mogelijk. De Ri-GC is 180° draaibaar. De nauwkeurig geslepen gegolfde bladen met anti-kleeflaag snijden in iedere positie zuiver en egaal. Dankzij de ergonomisch vormgegeven greep knipt u moeiteloos en comfortabel. Bovendien is de Ri-GC veilig door de gesloten ondergreep en de praktische eenhandsveiligheidssluiting. Deze grasschaar is uitgevoerd met grascollector waardoor grasafval niet in bloembed of border valt, deze grascollecter is eenvoudig, zonder gereedschap te bevestigen.
Grasschaar »Comfort« Ri-LL
Prijs: €   29,95
Grasschaar »Classic« RJ-ZL
Prijs: €   20,95

Grasschaar »Actie« Ri-T

Prijs: €   14,50